Flott innsats i storstevnet på Nadderud stadion

Denne helgen var det nok en gang klart for Tyrvinglekene, et av de største stevnene som arrangeres i Norge for barn og ungdom.

Vi hadde med:

Christian Steen Orbekk (G15) som startet på fredagen med en litt uvant øvelse for ham, nemlig 300mhk. Christian stormet inn til 45,49, dessverre rett utenfor pallen denne gang. Neste øvelse for Christian var 200m og utrolig jevnt heat løp han inn til tiden 25,68, en god tid, men Christian har mye mer inne! Mer inne har også Christian på 100m, 13.22 ble det i vanskelige forhold på Søndag. Samme dag skulle også Christian prøve seg mot 17-åringene på 400 meter, en øvelse han har imponert mange i vår. Dessverre var det ikke helt helgen for Orbekk’en og tiden 57,93 er et stykke bak det høye nivået fra andre stevner i vår/sommer.

Sondre Strøm (G15) løpte 2000 meter på fredag som sin første øvelse, og Sondre bekreftet sin gode form med tiden 6:26,02, men her han nok enda mer inne også! Sondre viste på Lørdag at han også har fått mer fart i beina på også de litt kortere øvelsene, det har nok hjulpet å beine etter Torbjørn Onstad på både fjell og bane i Laksevåg – Sondre løp inn til ny pers på 800m på 2:14,06, veldig bra!

Beatrice Llano (J15) startet sitt stevne med diskos, som ikke er hennes favorittøvelse, men det hindret ikke henne å smelle diskosen over 40 meter, og tok GULL med nesten 8 meters margin. Sterkt av Beatrice! Heller ikke kule er favoritten til Beatrice, men med sin enorme styrke sikret Beatrice seg enda et GULL med et støt på 11,90. Til slutt skulle Beatrice delta i øvelsen som hun virkelig liker, slegge. Her er Beatrice ikke bare en av de beste i landet, men i verdensklasse! Med en seiersmargin på over 12 meter var dette en «walk in the park» for Beatrice, GULL til henne selvfølgelig!

Joachim Heier (G16) måtte vente helt til Søndag for å starte sitt stevne, men den som venter på noe godt … Joachim tok GULL med et flott sleggekast på 53,61, seier med hele 21 centimeters margin.

Paula Llano (J17) skulle hoppe stav på Fredag, men den sterke og varierende vinden gjorde det vanskelig, og hun ble derfor stående uten resultat i denne øvelsen. Paula kom derimot sterkt tilbake på Lørdagen og sikret seg BRONSE i kule med et lengste støt på 9.59. Paula har 10 meteren inne (og vel så det), men var nok fornøyd med medalje i øvelsen. Paula avsluttet helgen med en ok 100 meter, her ble tiden 13,54.

Martin Vikse i aksjon (arkivfoto)

Martin Vikse (G19) har hatt en fantastisk vår og har perset i stort sett alt som er, og viste allerede på fredagen at denne helgen ikke skulle være noe dårligere. Først pers og BRONSE på 400mhk på 58,94, og deretter løp Vikse sin raskeste 200m noensinne, men i litt for mye medvind til at det teller som pers. Viktigere var det kanskje at han holdt Norna-rivalen Tapio helt til mål: De fikk på hundredelen samme tid! På Lørdag skulle Vikse delta i enda et hekkeløp, denne gangen 110mhk. Her sikret Vikse BRONSE med en kjempepers: 16,15. 15-tallet er ikke langt unna. Vikse hadde en travel helg, også 400 meter skulle gjennomføres Søndag, her ble det nesten pers med 52,54, og 5. plass totalt. Sterkt av Vikse! Ikke tro Vikse ferdig med det! I litt for mye medvind fløy Vikse av gårde hele 6,54 i Lengde og sikret seg med det GULL i øvelsen!

Solveig Onstad (J19) skulle løpe sin favorittøvelse 400mhk på fredag, og tok GULL, men var ikke helt fornøyd med tiden 64,52. Også her gjorde vinden det vanskelig. Lørdag kveld skulle Solveig avslutte sin stevnehelg med sesongdebut på 800m, også her ble det GULL, med tiden 2:18,79. Her har Solveig mer inne, men en fin sesongdebut!

Abonnér

Abonnér på våre nyhetsbrev, og motta e-post hver gang websiden vår oppdateres!

,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar