Klubbhuset

[imagebrowser id=2]

Den 15. april 2005 åpnet Laksevåg Turn og Idrettslag sitt klubbhus på Nygårdsmyren.  Den høytidelige åpningen ble foretatt av fungerende idrettssjef i Bergen Kommune,  Bjørn Diesen.  LTI`s leder,  Arne Jakobsen,  tok i mot nøkkelen og benyttet anledningen til å takke alle som hadde bidratt til å gjøre denne drømmen til virkelighet.

Huset inneholder to etasjer.  Underetasjen inneholder et styrketreningsrom med en rekke proffesjonelle apparater som lagets medlemmer kan gjøre bruk av.  Spesielt er rommet innredet til bruk for alle de av lagets medlemmer som har sin treningstid på Nygårdsmyren.  Vi håper dette skal bli et flott supplement til f.eks. friidretts- og fotballutøverne i laget. En rekke av lagets pensjonister,  benytter treningsrommet på formiddager.

I tilslutning til treningsrommet er det både dusj og garderobe.

I overetasjen er der et stort klubblokalet med kjøkken og toaletter.  I tillegg til styremøter for de forskjellige gruppene i laget, har lokalet vært utleiet til en rekke forskjellige arrangement, såsom runde fødselsdager,  sommeravslutninger,  konfirmasjoner,  minnestunder etc.

Totalt kan man dekke til 60 – 65 personer.  Lokalet er innredet med både spisebord m/stoler + 6 salonggrupper. 

For andre typer møter,  er lokalet utstyrt med prosjektor og filmlerret,  slik at man kan benytte både PC, DVD og CD for fremvisning.  Bredbånd er installert med tilknytning til Internett og med trådløs ruter. Der er også montert parabolantanne.

Dersom du har interesse av å leie klubbhuset,  ta gjerne kontakt med en av oss i Husstyret, eller gå direkte til bestillingsskjemaet her. Du kan også sende e-post til trude.riple@ifact.no.

Helge Johnsen            mobil  924 38 176

Einar Skjerping          mobil  984 77 946

Odd Skiftesvik            mobil 452 03 692