LTI Hytten

Laksevåg Turn- og Idrettslag er så heldige å eie en hytte som ligger øverst i Nordnesdalen. Hytten er åpen hver søndag hele året igjennom. Her kan du stikke innom på din vandring i fjellet, få tørket dine våte sokker ved en varm ovn samtidig som du kan nyte en varm kopp kaffe eller buljong. Her er også brus til barna. Medlemmer av hyttestyret er alltid parat til å ønske deg velkommen. Hytten har i alle år vært samlingspunkt for lagets medlemmer med familie 2. juledag. Det er blitt en tradisjon at vi møtes her og ønsker hverandre God Jul og slår av en prat mens vi venter på neste bordsetning. For deg som aldri har vært i LTI – hytten og heller ikke vet hvor den ligger kan vi opplyse at den kan nåes langs fine stier fra Lyngbø, Nipedalen, Nygård, Kringsjå, Laksevåg, Melkeplassen og Fyllingsdalen.

Hyttestyret ønsker dere alle hjertelig velkommen til LTI – hytten.

Hyttestyret 2015:

VervNavnGruppeE-postTelefon