Torry Larsen har hatt en pangåpning av årets turnsesong.

Det har vært en flott start på turnsesongen for lagets beste konkurranseturner Torry Larsen.

Oppkjøringen til årets konkurransesesong startet med en to-ukers landslagssamling. I månedsskiftet februar/mars var Torry i Barcelona med både junior- og seniorlandslaget i turn.

Se video fra landslagssamlingen i Barcelona.

Den første nasjonale konkurranse var Marny & Helenes vandrepokal som ble arrangert 9.-10. mars. Denne konkurransen arrangeres hvert år i Trøgstad. Torry var en av favorittene i klasse 3 (alder 17-18 år). Etter en flott gjennomført konkurransen kunne Torry entre premiepallen på toppen. Han vant konkurransen med klar margin til nummer to. I tillegg ble Torry kåret til stevnets beste gutteturner uansett klasse, og fikk dermed sitt første napp i Marny & Helenes vandrepokal.

Se flott omtale i Askøyværingen.

23. mars deltok Torry på Norges juniorlag i landskamp mot Italia. I denne konkurransen ble han beste norske deltaker med en 4. plass, kun slått av tre italienere. Totalpoengsummen til Torry var hele 3 poeng bedre enn det han oppnådde i fjorårets landskamp. En flott fremgang. I enkeltapparatene fikk han tredjeplass i apparatene frittstående og hopp.

Unni og Haralds pokalkonkurransen ble årets tredje konkurranse for Torry. Konkurransen ble arrangert 5.-7. april i Oslo. Igjen viste Torry at han mestret konkurransepresset. Han steg igjen opp på øverste plass på premiepallen med poengsummen 73,65. Dette er ny personlig rekord og han var hele to poeng foran nummer to. I apparatfinalene fikk han 5 gull av seks mulig apparater.

Torry Larsen på toppen under Unni og Haralds pokalkonkurransen

I begynnelsen av mai arrangeres Norgesmesterskap for junior. For 32 år siden ble Geir Mikkelsen juniornorgesmester. Vi ønsker Torry lykke til i dette mesterskapet og håper på en ny norgesmester til Laksevåg.

Abonnér

Abonnér på våre nyhetsbrev, og motta e-post hver gang websiden vår oppdateres!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar