Torry Larsen uttatt til European youth olympic festival i Nederland

Det er med store glede at vi har mottatt det offisielle uttaket fra Olympiatoppen om at vår 17 år gamle Torry Larsen skal representere Norge i ungdoms OL som arrangeres i Nederland i perioden 13-19 juli. Totalt er 3 gutter plukket ut til denne store begivenheten som i praksis arrangeres på samme måte som Olympiske leker. De 2 andre guttene er Arian Olsen ( Oslo Turn ) og Jesper Frisvold Jenset ( Molde Turnforening ). Torry har gjennom snart ett år levert svært gode resultater i sin aldersklasse og på juniornivå. Han har tidvis dominert juniorklassen.

I dette arrangementet skal det sendes totalt 60 utøvere fra 9 forskjellige idretter. Dette er ; turn, svømming, tennis, håndball, judo, sykling, basketball, volleyball og friidrett. Totalt deltar utøvere fra 49 land.

Blant kjente norske idrettsprofiler som har deltatt i EYOF og senere i de olympiske leker er bl.a. Marit Bjørgen, Emil Hegle Svendsen, Andreas Thorkildsen, Gro Hammerseng, Edvald Boasson Hagen og Christina Vukicevic.

Olympiatoppen skal gjennom EYOF, gi trenerne og utøverne skolering i forberedelse, gjennomføring og evaluering av internasjonale mesterskap. Det settes fokus på at gode forberedelser er nødvendig for gode resultater.

For turn vil opplegget se slik ut :

26 juni : Precamp på Olympiatoppen

12 Juli : Precamp 2 på Olympiatoppen

13 Juli : Avreise til Nederland

14 Juli : Åpningsseremoni

16 Juli : Kvalifisering til mangekamp og apparatfinaler ( 6 apparater )

17 Juli : Mangekamp for de 30 beste utøverne

19 Juli : Apparatfinaler for de 6 beste utøverne i hvert enkeltapparat

Vi gleder oss stort til å delta på dette arrangementet. Det blir garantert en flott opplevelse for både utøver og trener !

Se omtale i Lyderhorn.

Se omtale på Gym og Turn.

Abonnér

Abonnér på våre nyhetsbrev, og motta e-post hver gang websiden vår oppdateres!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar